CENA ZA MENU 115,- od 11:00 do vyprodání 

(POLÉVKA, HLAVNÍ JÍDLO, DEZERT)

PONDĚLÍ 13. 1. 2020     
 Polévka Krémová brokolicová (7)
 Hlavní jídla 1. Segedínský guláš s houskovými knedlíky (1,3,7)
2. Rizoto s kuřecím masem, zeleninou, parmazánem a kyselou okurkou (7,10)
3. Salát Caprese s opečenými tousty (1,7,8)
 Dezert  Dezert dle denní nabídky
ÚTERÝ 14. 1. 2020     
 Polévka Frankfurtská (1,7)
 Hlavní jídla 1. Jitrnice s kysaným zelím a vařenými bramborami (1,7)
2. Lívance s jahodami, borůvkami a smetanovým tvarohem (1,3,7)
3. Kuskus se zeleninou, sušenými rajčaty a balkánským sýrem (1,7)
 Dezert  Dezert dle denní nabídky
STŘEDA 15. 1. 2020  
 Polévka Čočková (1)
 Hlavní jídla 1. Plněné bramborové knedlíky uzeným masem se zelím a smaženou cibulkou (1,3)
2. Smažený květák s vařenými bramborami a kyselou okurkou (1,3,7,10)
3. Caesar salát (1,4,7,10)
 Dezert  Dezert dle denní nabídky
ČTVRTEK 16. 1. 2020    
 Polévka Tomatová s rýží (-)
 Hlavní jídla 1. Svíčková na smetaně s houskovými knedlíky (1,3,7,9)
2. Francouzské brambory s kyselou okurkou (3,7,10)
3. Zeleninový salát s grilovanou paprikou a modrým sýrem (7)
 Dezert  Dezert dle denní nabídky
PÁTEK 17. 1. 2020   
 Polévka Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
 Hlavní jídla 1. Pštrosí vejce s bramborovou kaší a kyselou okurkou (3,7,10)
2. Špagety „Aglio olio“ (1,3)
3. Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a rukolou s opečenými tousty (1,7)
 Dezert Dezert dle denní nabídky
Pokud jste si nevybrali z naší polední nabídky, tento týden vám nabízíme také (cena včetně polévky a dezertu):

  • Kuřecí směs na kari s jablky (7)                                  135,-
  • Smažený eidam/hermelín s tatarkou (1,3,7,10)          125,-

S přílohou dle výběru (rýže, hranolky, vařené brambory)

Malý míchaný zeleninový salát             30,-

Restaurace Klempírna