CENA ZA MENU 115,- od 11:00 do vyprodání 

(POLÉVKA, HLAVNÍ JÍDLO, DEZERT)

PONDĚLÍ 18. 3. 2019     
 Polévka Květáková (7)
 Hlavní jídla 1. Vepřová kotleta s chorizem zapečená s uzeným sýrem s pečenými bramborami (7)
2. Kuřecí nudličky s bylinkovou omáčkou a dušenou rýží (7)
3. Salát Caprese s opečenými tousty (1,7,8)
 Dezert  Dezert dle denní nabídky
ÚTERÝ 19. 3. 2019       
 Polévka Kulajda (1,3,7)
 Hlavní jídla 1. Hovězí s rajskou omáčkou a houskovými knedlíky (1,3)
2. Špagety „Aglio olio“
3. Kuskus se zeleninou, sušenými rajčaty a balkánským sýrem (1,7)
 Dezert  Dezert dle denní nabídky
STŘEDA 20. 3. 2019    
Polévka Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
Hlavní jídla 1. Sekaná pečeně s bramborovou kaší a kyselou okurkou (1,3,7,10)
2. Lívance s vanilkovým krémem a borůvkami (1,3,7)
3. Caesar salát (1,4,7,10)
 Dezert Dezert dle denní nabídky
ČTVRTEK 21. 3. 2019    
 Polévka Brokolicová (7)
 Hlavní jídla 1. Vepřová pečeně se zelím a bramborovými knedlíky (1,3,7)
2. Krůtí játra na cibulce s rýží (1)
3. Zeleninový salát se sýrovými nugetkami (1,3,7)
 Dezert Dezert dle denní nabídky
PÁTEK 22. 3. 2019   
 Polévka Frankfurtská s párkem (1,7)
 Hlavní jídla 1. Řízek z kotletky s bramborovým salátem (1,3,7,9)
2. BBQ kuřecí křidélka s česnekovou bagetou (1,3)
3. Zeleninový salát s tuňákem a vejcem (3,4)
 Dezert Dezert dle denní nabídky
Pokud jste si nevybrali z naší polední nabídky, tento týden vám nabízíme také (cena včetně polévky a dezertu):

  • Kuřecí steak se sušenými rajčaty, zapečený s mozzarellou (7)          135,-
  • Smažený eidam/hermelín s tatarkou (1,3,7,10)                                  125,-

S přílohou dle výběru (rýže, hranolky, vařené brambory)

Malý míchaný zeleninový salát             30,-

Restaurace Klempírna